دیجی‌کالا مگ

ساخت وبلاگ
دیجی‌کالا مگAMOLED یا IPS LCD؛ آنچه شما گفتیداز حمله کروکودیل تا روایت تکراری کم‌آبی؛ محیط‌زیست در هفته‌ای که گذشتقرعه‌کشی روز بیست‌ودوم جشنواره «ماه برکت» برگزار شد[ویدیو] ۱۰ قابلیت iOS 10 که اپل از جیلبریک کپی کرده استنشست صمیمی شرکت‌کنندگان مسابقه‌ی ربات‌های پرنده در دیجی‌کالازندگی‌نامه‌ ایلان ماسک (فصل دوم/ بخش دوم)

https://mag.digikala.com منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزه‌ی محصولات دیجیتال، دانش و فناوری و بازی Tue, 05 Jul 2016 15:30:57 +0000 fa-IR hourly 1 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%b5%d9%81%d8%ad%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-amoled-ips-lcd-%d8%a2%d9%86%da%86%d9%87-%da%af%d9%81%d8%aa%db%8c%d8%af/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%b5%d9%81%d8%ad%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-amoled-ips-lcd-%d8%a2%d9%86%da%86%d9%87-%da%af%d9%81%d8%aa%db%8c%d8%af/#respond Tue, 05 Jul 2016 15:30:57 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113383 طبق معمول مطالب «شما بگویید» شنبه‌ی این هفته نیز موضوع جدیدی را با شما به بحث گذاشتیم. بحث این هفته‌ی ما در مورد تکنولوژی صفحه نمایش گجت‌های موبایل بود. همان‌طور که گفتیم در حال حاضر دو تکنولوژی اصلی AMOLED و IPS LCD در این زمینه وجود دارد که هر کدام معایب و مزایای خاص خود […]

The post AMOLED یا IPS LCD؛ آنچه شما گفتید appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> طبق معمول مطالب «شما بگویید» شنبه‌ی این هفته نیز موضوع جدیدی را با شما به بحث گذاشتیم. بحث این هفته‌ی ما در مورد تکنولوژی صفحه نمایش گجت‌های موبایل بود. همان‌طور که گفتیم در حال حاضر دو تکنولوژی اصلی AMOLED و IPS LCD در این زمینه وجود دارد که هر کدام معایب و مزایای خاص خود را دارند. در مطلب قبلی تلاش کردیم معایب و مزایای این دو تکنولوژی را به طور جامع ولی مختصر برای شما بیان کنیم و در نهایت از شما خواستیم تا با توجه به دانش و تجربه‌ی خود به سوال این هفته پاسخ دهید: AMOLED یا IPS LCD؟ با توجه به تعطیلات پیش رو، این هفته اندکی زودتر به جمع‌بندی نظرات شما خواهیم پرداخت. با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا ببینیم شما همراهان خوب در این زمینه چه گفته‌اید.

  • برخی نظرات برای خوانایی بیشتر ویرایش شده‌اند. برای خواندن تمام نظرات به صورت دست‌نخورده می‌توانید به مطلب «شما بگویید: AMOLED یا IPS LCD؟» مراجعه کنید.
  • نظراتی که در این نوشته می‌آید از سوی مخاطبان دیجی‌کالا مگ منتشر شده و لزوما بیان‌گر دیدگاه‌های نویسنده نیست.

AMOLED برای تماشای فیلم، IPS LCD برای عکاسی

همان‌طور که انتظار داشتیم اکثر کاربران به غلظت رنگ زیاد صفحات نمایش AMOLED و دقت رنگ بهتر صفحات نمایش IPS LCD اشاره کردند. با توجه به همین خصوصیات خیلی از کاربران صفحه نمایش AMOLED را برای مصرف مدیا (تماشای فیلم و عکس) و صفحه نمایش IPS LCD را برای تولید مدیا (نظیر ویرایش فیلم و عکس) مناسب می‌دانند.

حسین:

AMOLED کلا رنگ‌هاش الکیه. شاید برای فیلم دیدن خوب باشه، اما رنگ‌هاش برای عکاسی اصلا خوب نیست.

amir:

… یک مشکلی که با AMOLED داشتم این بود که نمی‌تونستم روی کیفیت اصلی عکس‌هایی که با گوشی می‌گرفتم درست نظر بدم؛ چون AMOLED رنگ‌ها رو به صورت اشباع نشون می‌ده. البته این قابلیت برای اشخاصی که فقط عکس‌ها رو روی گوشی خودشون مرور می‌کنند و علاقه‌ای به نگهداری یا بررسی عکس‌ها روی  PCندارند یک مزیت محسوب می‌شود. من این مشکل ها رو با IPS ندارم …

هادی:

… کسی که با گوشی یا تبلت داره کارهای سرگرمی مثل وب‌گردی، بازی، فیلم و یا کارهای روزمره انجام می‌ده قطعا از دیدن صفحه‌ی AMOLED شگفت‌زده می‌شه و براش خیلی عالیه. اما همین که نوع استفاده از صفحه رو تغییر بدید، مثلا یک عکاس باید تمام رنگ‌ها رو دقیق ببینه یا یک طراح گرافیک یا چاپ باید رنگ‌ها رو به دقت ببینه و روشنایی درست رو احتیاج داره؛ بنابراین قطعا و بدون هیچ شکی IPS LCD رو انتخاب می‌کنه …

Ebrahim:

کیفیت رنگ در هر دو نوع تکنولوژی جذاب و پویاست اما چیزی که باعث می‌شه خودم نسبت به تکنولوژی AMOLED توجه کمتری داشته باشم اینه که غلظت رنگ یا اغراق در رنگ بسیار زیاده و من تکنولوژی IPS LCD رو ترجیح می‌دم. بازم هم میگم هر دو اونقدر جذاب هستن که جای بحث کردن نیست.

مهدی:

رنگ‌ها در AMOLED بسيار اشباع و دور از واقعيته. براي گوشي‌هاي هوشمند امروزي كه كيفيت دوربين بالایی دارند طبيعي بودن رنگ‌ها امتياز بزرگيه كه IPS LCD داره.

دقت رنگ همیشه در صفحه نمایش IPS LCD بالا نیست

یکی از کاربران به نکته‌ی خوبی اشاره کرده که در زیر می‌خوانید.

نیما:

طبیعی بودن رنگ‌ها فقط به پنل مربوط نمیشه به بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری هم مربوط می‌شه … برخی کمپانی‌ها که از صفحه‌های AMOLED استفاده نمی‌کنند برای خیره‌کننده‌تر کردن صفحه نمایش رنگ‌ها رو اشباع می‌کنند که بسیار هم کار خوب و موثری است ولی دقت نمایش رنگ‌ها رو پایین میاره. در کل اشباع بودن رنگ‌ها گاهی اوقات مبحثی سلیقه‌ای است.

همان‌طور که این دوست خوب ما اشاره کردند برخی از کمپانی‌ها در سال‌های اخیر تلاش کردند با تغییرات نرم‌افزاری نمایش رنگ‌ها در صفحه نمایش IPS LCD را به صفحه نمایش AMOLED نزدیک کنند. شاید این اقدام برای این باشد که در عین حفظ هزینه‌ی کمتر تولید و دیگر مزایای تکنولوژی IPS LCD، نظر طرفداران AMOLED هم جلب شود. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت کاربرانی که به دلیل طبیعی بودن رنگ‌ها قصد انتخاب یک گوشی با صفحه نمایش IPS LCD را دارند نباید چشم بسته تنها به تکنولوژی مورد استفاده بسنده کنند.

AMOLED چشم را بیشتر از IPS LCD خسته می‌کند

این نکته چیزی است که تنها از طریق تجربه می‌توان صحت و سقم آن را تایید کرد. ما در منابعی که بررسی کردیم به چیزی در رابطه با ضرر بیشتر صفحه نمایش AMOLED برای چشم برنخوردیم، ولی با توجه به شکایت عده‌ی زیادی از کاربران در مورد دچار شدن به چشم‌درد یا سردرد پس از استفاده از صفحه نمایش AMOLED نمی‌توان از کنار آن ساده گذشت. البته نباید فراموش کرد که چشم دوختن طولانی به صفحه نمایش گوشی یا تبلت که در فاصله‌ی کمی از چشم قرار دارد، در هر حال و بدون توجه به نوع آن هم مضر است.

حمید:

… فقط يه مشكلی كه با AMOLED داشتم اين بود كه به شدت چشمامو درد مي‌آورد و اذيت مي‌شدم! شايد فقط واسه من اينجوري بوده …

Amir:

من گوشی‌های زیادی داشتم و تجربم اینه که در نگاه اول پنل AMOLED جذابیت بیشتری داره ولی با کار کردن طولانی متوجه چشم‌درد، سردرد و ضعف چشم خواهید شد و در تاریکی به‌شدت چشم رو اذیت می‌کنه تا بهش عادت کنید. اما IPS LCD هیچ آسیبی به چشم نمی‌زنه و کاملا مناسب با نگاه شما و کارکرد روزانه شماست. البته بگم کارکرد طولانی باهاش اذیت‌کننده خواهد بود که طبیعیه. برای بازی و فیلم و وب گردی هم عالیه نسبت به AMOLED.

Farshad:

من IPS LCD رو می‌پسندم چون استفاده‌ی طولانی مدت از صفحه‌های AMOLED چشم رو اذیت می‌کنه. من این رو زمانی متوجه شدم که داشتم با یک گوشی AMOLED کلش بازی می‌کردم. چون زمینه‌ی این بازی بیشتر سبز رنگ هست و AMOLED رنگ سبز رو واقعا بیش‌ازحد غلیظ نشون می‌ده بعد از اتمام بازی احساس بدی به چشمام دست داد؛ یه چیزی که نمی‌شه توصیفش کرد و کمی بعدش سردرد گرفتم. به نظرم گشت و گذار تو منوها با AMOLED حس بهتری می‌ده ولی تو فعالیت‌هایی مثل وب‌گردی و بازی صددرصد IPS LCD بهتره؛ چون چشم رو خسته نمی‌کنه و اونقدر آسیب نمی‌زنه بهش …

amir:

… AMOLED در نگاه اول نظرم رو به سمت خودش جلب می‌کنه اما بعد از مدتی که به صفحه‌ی گوشی خیره می‌شم (مخصوصا در تاریکی) چشمام کمی اذیت می‌شه و احساس خستگی می‌کنم …

Yasin:

من در گوشی‌های پرچم‌دار هم از IPS LCD استفاده کردم و هم از AMOLED. یه نکته‌ای که بود در هنگام استفاده از پنل AMOLED سرم درد می‌گرفت و چشمام اذیت می‌شد. نمی‌دونم آیا شما هم این مشکل رو دارین یا فقط مشکل منه.

محمد:

من با تبلت مطالعه مي‌كنم و تجربه‌اي كه داشتم واسه كار طولاني و مطالعه IPS LCD كمتر چشم رو اذيت مي‌كنه، درحالي‌كه AMOLED بيشتر چشم رو خسته مي‌كنه. شايد به خاطر تفاوت در كنتراست باشه …

یک نکته‌ی جالب در مورد صرفه‌جویی در مصرف باتری

همان‌طور که در مطلب اصلی عنوان کردیم ازآنجاکه در تکنولوژی AMOLED پیکسل‌های مشکی واقعا خاموش هستند مصرف باتری صفحه نمایش هنگام نمایش تصاویر تیره به مراتب از زمانی که تصویری روشن نمایش داده می‌شود کمتر خواهد بود. بنابراین می‌توانید با قرار دادن یک تصویر تیره به عنوان پس‌زمینه‌ی یک گوشی با صفحه نمایش AMOLED تا حد قابل‌توجهی در مصرف باتری صرفه‌جویی کنید. شاید بپرسید آیا این موضوع هیچ تاثیری در مصرف انرژی یک صفحه نمایش IPS LCD ندارد؟ یکی از دوستان ما به نکته‌ی جالبی در مورد تکنولوژی IPS LCD اشاره کرده که از چشم ما پنهان مانده بود.

محمد:

شما به یک نکته اشاره نکردید. در نمایشگرهای IPS LCD تولید رنگ سیاه بیشترین مصرف انرژی رو داره؛ چون برای این‌که نور بک لایت از صفحه‌ی کریستال مایع عبور نکنه باید در نقاط مورد نظر بیشترین مقدار خمش نور ایجاد بشه. این مسئله باعث می‌شه به مصرف انرژی بیشتری نیاز باشه. در صورتی که تولید رنگ سفید نیازی به همچین چیزی نداره و کمترین انرژی برای نمایشش مصرف می‌شه. این یعنی می‌شه در گوشی‌هایی که پنل IPS LCD دارن خیلی راحت از تم ها و پس‌زمینه‌های روشن استفاده کرد بدون این‌که یهو شارژ گوشی خالی بشه …

نکته‌ای که این دوست عزیز دیجی‌کالا مگ به آن اشاره کرده کاملا درست است. در نمایشگرهای IPS LCD برای تعیین میزان روشنایی هر پیکسل از لایه‌ی ظریفی به نام دیفیوزر (Diffuser) استفاده می‌شود که می‌تواند نور را پراکنده کند. طبیعتا برای نمایش رنگ مشکی دیفیوزر باید با حداکثر توان کار کند و در نتیجه میزان مصرف انرژی آن افزایش می‌یابد. بنابراین حداقل از نظر تئوری صفحه نمایش IPS LCD درست برخلاف صفحه نمایش AMOLED، هنگام نمایش تصاویر روشن کمترین مصرف باتری را خواهد داشت. ولی از آنجا که اختلاف میان حداکثر میزان مصرف انرژی (پس‌زمینه مشکی) و حداقل میزان مصرف انرژی (پس‌زمینه سفید) در صفحات IPS LCD، به ویژه در ابعاد نسبتا کوچک گوشی‌های موبایل، بسیار جزئی است، معمولا میزان مصرف انرژی صفحات نمایش IPS LCD ثابت در نظر گرفته می‌شود. بنابراین عملا تیرگی یا روشنایی تصویر پس‌زمینه تاثیر قابل توجهی روی زیاد یا کم شدن مصرف باتری گوشی‌هایی با صفحه نمایش IPS LCD نخواهد داشت.

کانال تلگرام دیجی کالا مگ

The post AMOLED یا IPS LCD؛ آنچه شما گفتید appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%b5%d9%81%d8%ad%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-amoled-ips-lcd-%d8%a2%d9%86%da%86%d9%87-%da%af%d9%81%d8%aa%db%8c%d8%af/feed/ 0 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%a7%d8%b2-%d8%ad%d9%85%d9%84%d9%87-%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%88%d8%af%db%8c%d9%84-%d8%aa%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%aa%da%a9%d8%b1%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%85%e2%80%8c%d8%a2/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%a7%d8%b2-%d8%ad%d9%85%d9%84%d9%87-%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%88%d8%af%db%8c%d9%84-%d8%aa%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%aa%da%a9%d8%b1%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%85%e2%80%8c%d8%a2/#respond Tue, 05 Jul 2016 15:00:15 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113641 از همان آغاز که ایده مرور اخبار هفتگی محیط‌زیست مطرح شد، تنها یک دغدغه وجود داشت: غرق شدن در اخبار بد حوزه محیط‌زیست. علیرغم تلاش برای دور ماندن از گرداب اخبار بد و ناامیدکننده باز هم ظاهراً چاره‌ای نیست چرا که نمی‌توان فرضاً هوای بسیار ناسالم اهواز را در روز دوشنبه ۱۴ تیرماه نادیده گرفت، […]

The post از حمله کروکودیل تا روایت تکراری کم‌آبی؛ محیط‌زیست در هفته‌ای که گذشت appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> از همان آغاز که ایده مرور اخبار هفتگی محیط‌زیست مطرح شد، تنها یک دغدغه وجود داشت: غرق شدن در اخبار بد حوزه محیط‌زیست. علیرغم تلاش برای دور ماندن از گرداب اخبار بد و ناامیدکننده باز هم ظاهراً چاره‌ای نیست چرا که نمی‌توان فرضاً هوای بسیار ناسالم اهواز را در روز دوشنبه ۱۴ تیرماه نادیده گرفت، نمی‌توان از عدم تامین حقابه‌ی زیستی رودخانه‌ها و تالاب‌های پایین دست حوضه آبخیز دجله و فرات به دلیل سدسازی‌های ترکیه حرفی به میان نیاورد، نمی‌توان نگفت که ۹۸ درصد آتشسوزی جنگل‌ها در ایران به عوامل انسانی مربوط است و به همین ترتیب… با این وجود در کنار همه دغدغه‌های محیط‌زیستی، مثبت‌اندیشی را نیز کنار نخواهیم گذاشت و همچنان به مرور اخبار محیط‌زیست ادامه می‌دهیم:

صحبت‌های خانم دکتر ابتکار در صحن علنی مجلس

خانم دکتر معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست در نشست علنی روز یکشنبه مورخ ۱۳ تیرماه مجلس شورای اسلامی، ضمن ارائه گزارش کار این سازمان به پاره‌ای از دغدغه‌ها و مسائل مهم زیست محیطی اشاره کردند که از آن جمله می‌توان به موارد شاخصی مانند گذر از ظرفیت زیستی، مقابله با گرد و غبار، حذف بنزین پتروشیمی، وضعیت تالاب‌های شاخص کشور، بحث تنش آبی و چالش‌های محیط‌بانان اشاره کرد. همه این موارد در نوع خود حائز اهمیت بوده و بحث‌های گسترده کارشناسی را طلب می‌کنند لکن از این میان دغدغه گرد و غبار را کمی جدی‌تر گرفتیم چرا که نه‌تنها در حال حاضر ۸۰ درصد کشور را تحت‌الشعاع قرار داده بلکه به گفته رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، تا ۳۰ سال آینده هم نمی‌توان به حل آن امید داشت.

خانم دکتر ابتکار به دو منشاء داخلی و خارجی گرد و غبار در کشور اشاره کرده و ۳ کانون اصلی کشور عراق که بخش‌های اصلی آن در تصرف داعش است را مورد تاکید خاص قرار دادند. ایشان اعلام کردند که در حال حاضر به طور مشخص ۱۵ استان کشور در معرض هجوم گرد و غبار هستند و مقابله با این شرایط آنهم با بودجه کنونی قریب ۳۰ سال زمان نیاز دارد. ایشان در ضمن به این نکته هم اشاره کردند که برای مالچ‌پاشی و کاشت نهال حداقل یک‌هزار میلیارد تومان بودجه لازم است.

pic-21271-1450872084

حمله گاندو به یک کودک ۱۰ ساله

بعد از ظهر روز ۵ شنبه مورخ ۱۰ تیرماه، کودکی ۱۰ ساله از اهالی روستا کشاری شهرستان سرباز توسط یک کروکودیل پوزه کوتاه یا گاندو در حاشیه رودخانه سرباز مورد حمله قرار گرفت و متاسفانه جان خود را از دست داد. گاندو یا کروکودیل مردابی گونه‌ای است که برخلاف تصور عموم در روز کمتر فعالیت می‌کند منتهی در حال حاضر زیستگاه طبیعی‌اش به دلیل خشکسالی‌های گسترده، بسیار با گذشته فرق کرده است. از سال ۷۷ به بعد خشکسالی به اندازه‌ای زیستگاه گاندو را تحلیل برد که باعث شد آن‌ها از زیستگاه طبیعی خارج و به برکه‌ها و آب‌بندان‌های اطراف جوامع انسانی وارد شوند پس بالطبع تعارضات‌شان هم با انسان‌ها افزایش پیدا کرد.

راسته کروکودیل­سانان در ایران تنها یک خانواده به نام کروکودیلیا دارد. تنها گونه کروکودیل بومی ایران، گاندو یا کروکودیل تالابی نامیده می‌شود. این گونه در کشورهایی مانند هند، نپال، پاکستان و سری­لانکا زیست می‌کند. قلمرو این گونه در غرب تا نواحی شرقی ایران گسترش پیدا کرده و از آنجایی که به صورت محلی در بخش‌های وسیعی از زیستگاهش منقرض شده لذا حفاظت از آن و معدود جمعیت‌های باقیمانده‌اش بالاخص در ایران که جمعیتش به صورت خیلی تخمینی حدود ۵۰۰ فرد برآورد شده، اهمیت بسزایی دارد. اتحادیه بین­المللی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (آی‌یو‌سی‌ان) این گونه را هم‌اکنون در رده آسیب­پذیر جای داده است.

گاندوgandu

ترمیم لایه ازون

۹۰ درصد اوزون موجود در اتمسفر، در لایه استراتوسفر قرار دارد. تنها بخشی از اوزون تروپوسفری، از استراتوسفر تامین شده و منبع اصلی تشکیل مولکول‌های اوزون در تروپوسفر، واکنش‌های فتوشیمیایی می‌باشد. علیرغم نسبت‌های پایین‌تر غلظت اوزون در تروپوسفر، نقش آن در تغییرات بیولوژیکی، شیمیایی و آب و هوایی بسیار مهم است. اما تشکیل اوزون استراتوسفری به میلیاردها سال قبل باز می‌گردد، زمانیکه بر اثر تخریب و تشکیل مجدد مولکول‌های اکسیژن توسط انرژی خورشیدی اوزون استراتوسفری شکل گرفت. طی دهه‌های اخیر کاهش قابل ملاحظه‌ای در میزان غلظت اوزون استراتوسفری به ویژه در قطب جنوب بوجود آمد چنانچه در برخی نقاط بیش از ۵۰ درصد غلظت اوزون کل و بالغ بر ۹۵ درصد غلظت اوزون موجود در ارتفاعات ۱۵ الی ۲۰ کیلومتری از سطح زمین از بین رفت.

سه روز پیش، خبر خوب احتمال احیاء مجدد لایه اوزون شوق و شعف زیادی را برانگیخت. تازه‌ترین مطالعات حاکی از آن است که زخم‌های عمیق لایه اوزون می‌تواند تا اواسط این قرن به طور کامل درمان شود. این پیش‌بینی در اصل حاصل تحقیقی است که نتیجه آن در مجله ساینس چاپ شده و مدعی است که ممنوعیت جهانی کلروفلوروکربن‌ها از سال ۱۹۸۷م. کار خود را کرده است. دکتر سوزان سولومون (Susan Solomon) نویسنده ارشد این مقاله می‌گوید که لایه اوزون درست مثل مریضی بوده که اول حالش بدتر شده و سپس این حالت وخیم جایی متوقف شده و اکنون نیز رو به بهبود می‌رود.

ozone

زمین به زمان گره می‌خورد؟

اداره ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا) ماه گذشته تصاویر ماهواره‌ای لندست از قطب شمال را منتشر ساخت. در این تصاویر تغییرات پوشش گیاهی بالاخص در آلاسکا و کانادا بخوبی مشخص است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۴ میلیون مایل مربع (۱۰.۳۶ میلیون کیلومترمربع) یعنی حدود ۳۰ درصد افزایش پوشش گیاهی در قطب رصد شده است. واکنش‌ها به تصاویر ماهواره لندست کم نبود تا اینکه در روز ۲۹ ژوئن (چهارشنبه ۹ تیر) ناسا اعلام کرد که تاثیرات بلندمدت ال‌نینیو به زودی بار دیگر زمین را دگرگون خواهد کرد. دانشمندان ناسا پیش‌بینی کرده‌اند که تاثیرات ال‌نینیو این بار بسیار فراتر از گذشته خواهد بود چرا که انتظار می‌رود این تاثیرات حتی جنگل‌های آمازون را هم تحت‌تاثیر قرار دهند و منجر به آتشسوزی‌های مهارناپذیر گردند. همه این تغییرات نشان می‌دهد که شرایط به شکل غیرقابل باوری در تنها کره مسکون در حال تغییر است. سوال اینجاست که با همه این تاثیرات آیا باز هم می‌توانیم به روند طبیعی زندگی کنیم؟ اگر بر این باور هستید که انقراض خرس‌های قطبی به دلیل نابودی زیستگاه آنهم در آنسوی کره زمین بر زندگی ما تاثیر ندارد، اگر فکر می‌کنید که افزایش سطح آب دریاهای آزاد، نابودی ریه‌های زمین در آمازون، بر زندگی ما تاثیری نمی‌گذارد، سخت در اشتباه هستید. همانطور که کم‌آبی کشورهای گرم و خشک یک معضل جهانی است، نابودی زیستگاه‌ها و حیات‌وحش حتی در آنسوی کره زمین هم یک چالش برای کلیه ابناء بشر محسوب می‌شود.

nino

green-pole

تنش کمبود آب

آئوسی نیوز (Aussie Network News) اینهفته در تازه‌ترین گزارش خود به وضعیت پرتنش‌ترین کشورها از نظر کم‌آبی پرداخت. موسسه منابع جهانی یکی از منابع اطلاعاتی موثق در این زمینه است که با استفاده از مدل‌های اقلیمی و سناریوهای اجتماعی اقتصادی وضعیت آینده بحران آب را پیش‌بینی می‌کند. این موسسه توانسته وضعیت کم‌آبی را در ۱۶۷ کشور و در طی سه دهه‌ آتی میلادی (۲۰۲۰-۲۰۳۰ و ۲۰۴۰ م.) از طریق سیستم ارزش‌گذاری و رتبه‌بندی به خوبی به تصویر بکشد. یافته‌های این موسسه حاکی از آن است که احتمالاً ۳۳ کشور در سال ۲۰۴۰ م. (۱۴۱۹ ه.ش.) با بحران شدید کمبود آب مواجه خواهند بود. ایران یکی از کشورهایی است که میزان تنش آبی در آن تا سال ۲۰۴۰م. بالای ۸۰ درصد تخمین زده شده است در حالیکه در همین روزهای آغازین ماه­های گرم سال، روزی نیست که کسی را در حال هدر دادن آب نبینید. اگر جسارت داشته باشید و تذکر دهید، اغلب پاسخ‌های مشابه می­شنوید: همین الان شروع کردم… دیگر تمام شد…این آب چاه است و آب لوله­کشی نیست…. باید به دوستان اسراف‌کننده آب این نکته را یادآور شد که اگر تصور می­کنید بحران آب نمی­تواند از این بدتر شود، صبر داشته باشید تا نتیجه خشک شدن سفره­های آب زیرزمینی و چاه‌ها را ببینید.

water-tension

water

ghanat

The post از حمله کروکودیل تا روایت تکراری کم‌آبی؛ محیط‌زیست در هفته‌ای که گذشت appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%a7%d8%b2-%d8%ad%d9%85%d9%84%d9%87-%da%a9%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%88%d8%af%db%8c%d9%84-%d8%aa%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%aa%da%a9%d8%b1%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%85%e2%80%8c%d8%a2/feed/ 0 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%a8%db%8c%d8%b3%d8%aa%e2%80%8c%d9%88%d8%af%d9%88%d9%85-%d8%ac%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%b1%da%a9%d8%aa/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%a8%db%8c%d8%b3%d8%aa%e2%80%8c%d9%88%d8%af%d9%88%d9%85-%d8%ac%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%b1%da%a9%d8%aa/#respond Tue, 05 Jul 2016 14:20:37 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113739 دیجی‌کالا؛ بزرگترین فروشگاه آنلاین خاورمیانه، طبق وعده‌ای که به کاربران خود داده بود، بیست‌ودومین قرعه‌کشی جشنواره‌ی «ماه برکت» را برگزار کرد. دوشنبه، ۱۴ تیر ۱۳۹۵ بیست‌ودومین قرعه‌کشی روزانه‌ی جشنواره بزرگ «ماه برکت» برگزار شد و برندگان این قرعه‌کشی شناخته شدند. آقای «مهدی کریمی» برنده‌ی یک دستگاه مودم DLink، خانم «وحیده ضیغمی» برنده‌ی یک دستگاه تبلت ILife، آقای «محمدعلی اصلانی» […]

The post قرعه‌کشی روز بیست‌ودوم جشنواره «ماه برکت» برگزار شد appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> دیجی‌کالا؛ بزرگترین فروشگاه آنلاین خاورمیانه، طبق وعده‌ای که به کاربران خود داده بود، بیست‌ودومین قرعه‌کشی جشنواره‌ی «ماه برکت» را برگزار کرد.

دوشنبه، ۱۴ تیر ۱۳۹۵ بیست‌ودومین قرعه‌کشی روزانه‌ی جشنواره بزرگ «ماه برکت» برگزار شد و برندگان این قرعه‌کشی شناخته شدند.

آقای «مهدی کریمی» برنده‌ی یک دستگاه مودم DLink، خانم «وحیده ضیغمی» برنده‌ی یک دستگاه تبلت ILife، آقای «محمدعلی اصلانی» برنده یک دستگاه تلفن همراه Neffos، آقای «محمد طزری» برنده یک دستگاه تلفن همراه Lenovo و آقای «سعید محبی» برنده‌ی یک دستگاه دوربین عکاسی Fuji Jx550 شدند.

لازم به یادآوری است، در طول برگزاری جشنواره‌ی «ماه برکت» تمام کاربرانی که بیش از دویست‌هزار تومان خرید کنند، در قرعه‌کشی‌های روزانه یک دستگاه مودم ۴G D-Link،  یک تبلت iLife و  یک عدد گوشی موبایل TP-Link شرکت داده می‌شوند. در این جشنواره، هر خرید دویست‌هزار تومانی یک امتیاز دارد و مجموع امتیازات در قرعه‌کشی لحاظ خواهد شد.

هم‌چنین در مدت اجرای این جشنواره، هر روز قرعه‌کشی پنج محصول برای ۵ نفر از خریداران برگزار می‌شود. این قرعه‌کشی‌ها، هفت روز پس از خرید کالا انجام می‌شود.

فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا، به ازای هر خریدی که تا پایان ایام عید سعید فطر انجام شود، یک بن ارسال رایگان کالا (برای خریدهای بیش‌تر از ۱۰۰ هزار تومان) جهت استفاده، تا پایان سال ۱۳۹۵ ارسال می‌کند.

شما می‌توانید در طول ماه مبارک رمضان، هم‌چنان خریدهای خود را از نسخه‌ی وب دیجی‌کالا و همچنین اپلیکیشن این فروشگاه بزرگ انجام دهید و در کم‌ترین زمان ممکن، منتظر ارسال کالای خود باشید.

برگزاری مراسم قرعه‌کشی نهایی و ارسال جوایز، بعد از ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد.

دیجی‌کالا با تاکید بر سه اصل همیشگی خود «بررسی»، «انتخاب» و «خرید آنلاین» روزه‌داران عزیز را به این جشنواره‌ی بزرگ دعوت می‌کند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: دیجی‌کالا

The post قرعه‌کشی روز بیست‌ودوم جشنواره «ماه برکت» برگزار شد appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%82%d8%b1%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%a8%db%8c%d8%b3%d8%aa%e2%80%8c%d9%88%d8%af%d9%88%d9%85-%d8%ac%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%b1%da%a9%d8%aa/feed/ 0 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%88%db%8c%d8%af%db%8c%d9%88-%db%b1%db%b0-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%aa-ios-10-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%a7%d8%b2-%d8%ac%db%8c%d9%84%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%be%db%8c/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%88%db%8c%d8%af%db%8c%d9%88-%db%b1%db%b0-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%aa-ios-10-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%a7%d8%b2-%d8%ac%db%8c%d9%84%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%be%db%8c/#respond Tue, 05 Jul 2016 14:15:52 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113701 درباره‌ی نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل iOS یعنی iOS 10 هرروز چیزهای جدیدی می‌شنویم و این درحالی‌ست که فعلا تنها نسخه‌‌ی مخصوص توسعه‌دهندگان آن در دسترس است. حواشی اطراف این نسخه‌ی جدید که احتمالا به عادت مالوف در شهریور ماه و همزمان با آیفون جدید معرفی خواهد شد، آن‌قدر زیاد است که حتی گفته شده هنوز از […]

The post [ویدیو] ۱۰ قابلیت iOS 10 که اپل از جیلبریک کپی کرده است appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> درباره‌ی نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل iOS یعنی iOS 10 هرروز چیزهای جدیدی می‌شنویم و این درحالی‌ست که فعلا تنها نسخه‌‌ی مخصوص توسعه‌دهندگان آن در دسترس است. حواشی اطراف این نسخه‌ی جدید که احتمالا به عادت مالوف در شهریور ماه و همزمان با آیفون جدید معرفی خواهد شد، آن‌قدر زیاد است که حتی گفته شده هنوز از راه نرسیده جیلبریک هم شده است!
اپل همیشه هم در ارایه‌ی نسخه‌های جدید سیستم‌عاملش دست به نوآوری نمی‌زند و حتی از جیلبریک‌ها الهام می‌گیرد.

به‌هرحال هنوز فقط افراد معدودی آن هم برای مقاصدی غیر از کاربرد روزانه با فضای iOS 10 آشنا شده‌اند و به همین خاطر احتمالا برای خیلی‌ها جذاب است که یکی دو ماهی زودتر از بقیه بدانند در این نسخه چه چیزهای تازه‌ای را دریافت می‌کنند. جالب‌تر این است که بدانید اپل همیشه هم در ارایه‌ی نسخه‌های جدید سیستم‌عاملش دست به نوآوری نمی‌زند و حتی از جیلبریک‌ها الهام می‌گیرد.

نسخه‌ی جدید هم از این قضیه‌ مستثنی نیست. کسانی که با دقت قابلیت‌های جدید iOS 10 را بررسی کرده‌اند می‌گویند بعضی قابلیت‌های این نسخه از تغییرات کوچک یا به‌عبارتی Tweakهای جیلبریک iOS 9 و نسخه‌های پیشین کپی شده یا دست‌کم الهام گرفته شده است.

ویدیویی که در ادامه می‌بینید ۱۰ مورد از این‌طور قابلیت‌ها را به شما معرفی می‌کند. سازنده‌ی ویدیو گام‌به‌گام روی صفحه‌نمایش دو دستگاه گوشی آیفون، قابلیت‌های مذکور را مقایسه می‌کند.

البته همچنان که سازنده‌ی ویدیو می‌گوید احتمالا اپل هر یک از این قابلیت‌ها را کاربردی‌تر کرده و درواقع هرکدام نسخه‌ی ارتقایافته‌‌ از چیزهایی هستند که نمونه‌اش در جیلبریک آمده بود.

از جمله‌ی این ویژگی‌ها تغییراتی است که در Control Center دیده می‌شود؛ از ظاهر آن‌ها گرفته تا کلیدهای رنگی جدیدی که البته برای کاربران جیلبریک iOS 9 چندان هم ناآشنا و غریبه نیست! همچنین قابلیت لمس سه‌بعدی در مورد اعلان‌ها پیش از این در جیلبریک نسخه‌ی پیشین یافت می‌شد و می‌شد با این امکان همه‌ی اعلان‌ها را بست یا باز کرد.

چندین نمونه‌ی دیگر از این قابلیت‌ها را می‌توانید در ویدیوی زیر ببینید.

کانال تلگرام دیجی کالا مگ

The post [ویدیو] ۱۰ قابلیت iOS 10 که اپل از جیلبریک کپی کرده است appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%88%db%8c%d8%af%db%8c%d9%88-%db%b1%db%b0-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%db%8c%d8%aa-ios-10-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%a7%d8%b2-%d8%ac%db%8c%d9%84%d8%a8%d8%b1%db%8c%da%a9-%da%a9%d9%be%db%8c/feed/ 0 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%86%d8%b4%d8%b3%d8%aa-%d8%b5%d9%85%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%e2%80%8c%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87%e2%80%8c/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%86%d8%b4%d8%b3%d8%aa-%d8%b5%d9%85%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%e2%80%8c%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87%e2%80%8c/#respond Tue, 05 Jul 2016 13:50:24 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113473 زمستان سال گذشته، فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا اقدام به برگزاری «مسابقه‌ی حرفه‌ای ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا» کرد و خبر آن از طریق رسانه‌ی دیجی‌کالا مگ به اطلاع عموم رسید. رقابتی که در آن، تیم‌های حرفه‌ای رباتیک ایرانی با تکیه بر تجربه و دانش تخصصی خودشان، برای طراحی و ساخت ربات پرنده‌ی حمل کالا، مطابق با قوانین این مسابقه، […]

The post نشست صمیمی شرکت‌کنندگان مسابقه‌ی ربات‌های پرنده در دیجی‌کالا appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> زمستان سال گذشته، فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا اقدام به برگزاری «مسابقه‌ی حرفه‌ای ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا» کرد و خبر آن از طریق رسانه‌ی دیجی‌کالا مگ به اطلاع عموم رسید. رقابتی که در آن، تیم‌های حرفه‌ای رباتیک ایرانی با تکیه بر تجربه و دانش تخصصی خودشان، برای طراحی و ساخت ربات پرنده‌ی حمل کالا، مطابق با قوانین این مسابقه، تلاش خواهند کرد.

پس از ارایه‌ی چارچوب کلی مسابقه و ارزیابی فنی تیم‌هايی که ثبت‌نام کرده بودند، درمجموع ۲۶ تیم به دو بخش «مسابقه» و «نمایشگاهی»، راه پیدا کردند.

چندی پیش، در نشستی صمیمی که در دفتر مرکزی دیجی‌کالا برگزار شد، تیم‌های شرکت‌کننده با تیم برگزارکنند‌ه‌ی مسابقه دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار حمید محمدی، مدیرعامل ديجی‌كالا، بر ضرورت استفاده از فناوری‌های روز دنیا برای افزايش رضایت‌مندی مشتریان تاكيد کرد.

سخنان و بازخوردهای نمایندگان تیم‌ها هم حاکی از اشتیاق آن‌ها به بهره‌برداری عملیاتی از این فناوری بود. از طرفی، دغدغه‌هایی مثل چالش‌های تجاری‌سازی فناوری‌ و نیازمندی‌های قانونی این حوزه هم از سوی تیم‌های شرکت‌کننده مطرح شد. در پاسخ، محمدی ضمن اشاره به جديت دیجی‌کالا در استفاده‌ی عملیاتی از ربات‌های پرنده، بر ضرورت اراده‌ی جمعی برای عبور از این‌دست موانع تاکید کرد. در ادامه نمایندگان تیم‌ها، پرسش‌های خود را درباره‌ی جزییات قوانین و نحوه‌ی برگزاری مسابقه مطرح کردند و تیم اجرایی و فنی مسابقه، پاسخ‌گوی سوالات آن‌ها بود.

در پایان این نشست، تیم‌ها در فضایی دوستانه فرصت آشنایی و گفت‌وگو با هم را پیدا کردند. این دیدار، آغازی برای مسیر پرچالش پیشِ‌روی تیم‌ها برای ساخت ربات‌های پرنده‌ی خود بود. این مسابقه‌، اواخر تابستان امسال با حضور فعالان رباتیک کشور، کسب‌وکارهای مرتبط و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار خواهد شد.

منبع: Digikala Tech

The post نشست صمیمی شرکت‌کنندگان مسابقه‌ی ربات‌های پرنده در دیجی‌کالا appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]> https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d9%86%d8%b4%d8%b3%d8%aa-%d8%b5%d9%85%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%e2%80%8c%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87%e2%80%8c/feed/ 0 https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c%e2%80%8c%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87%e2%80%8c-%d8%a7%db%8c%d9%84%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%a7%d8%b3%da%a9-%d9%81%d8%b5%d9%84-%d8%af%d9%88%d9%85-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d8%af%d9%88/ https://mag.digikala.com/مقاله-article/%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c%e2%80%8c%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87%e2%80%8c-%d8%a7%db%8c%d9%84%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%a7%d8%b3%da%a9-%d9%81%d8%b5%d9%84-%d8%af%d9%88%d9%85-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d8%af%d9%88/#respond Tue, 05 Jul 2016 13:45:35 +0000 https://mag.digikala.com/?p=113705 فصل دوم/ بخش دوم آفریقا ایلان نمونه‌ی‌ بارز یک کودک کنجکاو و با انرژی بود. او مسایل را خیلی زود یاد می‌گرفت و مِی، مثل همه‌ی مادرها، پسرش را نابغه و باهوش قلم‌داد می‌کرد. او تعریف می‌کند: “ایلان زودتر از بچه‌های دیگر مسایل را می‌فهمید.” مساله این‌جا بود که گاهی بنظر می‌آمد ماسک در دنیای […]

The post زندگی‌نامه‌ ایلان ماسک (فصل دوم/ بخش دوم) appeared first on دیجی‌کالا مگ.

]]>

دیجی‌کالا مگ...
ما را در سایت دیجی‌کالا مگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار magit بازدید : 646 تاريخ : سه شنبه 15 تير 1395 ساعت: 22:54